Analisten verwachten forse omzetgroei bij Expeditors

Expeditie

Het Amerikaanse Expeditors blijft het troetelkind van de financiële markt in de VS, blijkt uit het beursrapport van Zacks Investment Research.

Vijf analisten verwachten daarin dat de expediteur in het derde kwartaal de omzet zal verhogen met 13% naar ruim 2 miljard dollar. Over het gehele fiscale jaar voorzien de analisten een omzet van rond de 8 miljard dollar, waarmee Expeditors zich opnieuw nestelt in de groep van grootverdieners onder de Amerikaanse expediteurs.

Expeditors maakt de resultaten over het derde kwartaal eerst bekend op 6 november. In de markt wordt al enige tijd gespeculeerd over een overname van Expeditors door een grotere marktpartij. Daarbij worden steevast XPO en DSV genoemd.

Analisten verwachten forse omzetgroei bij Expeditors | NT

Analisten verwachten forse omzetgroei bij Expeditors

Expeditie

Het Amerikaanse Expeditors blijft het troetelkind van de financiële markt in de VS, blijkt uit het beursrapport van Zacks Investment Research.

Vijf analisten verwachten daarin dat de expediteur in het derde kwartaal de omzet zal verhogen met 13% naar ruim 2 miljard dollar. Over het gehele fiscale jaar voorzien de analisten een omzet van rond de 8 miljard dollar, waarmee Expeditors zich opnieuw nestelt in de groep van grootverdieners onder de Amerikaanse expediteurs.

Expeditors maakt de resultaten over het derde kwartaal eerst bekend op 6 november. In de markt wordt al enige tijd gespeculeerd over een overname van Expeditors door een grotere marktpartij. Daarbij worden steevast XPO en DSV genoemd.