K+N koopt Amerikaanse koerier QIC

Expeditie

Kuehne + Nagel (K+N) heeft het Amerikaanse Quick International Courier (QIC) voor een onbekend bedrag overgenomen.

Daarmee wil de Zwitserse expediteur de marktpositie in het expresvervoer van farmaceutica, vliegtuigonderdelen en medicijnen versterken. Directielid Yngve Ruud, verantwoordelijk voor luchtvracht bij K+N,  noemt de koopt van QIC als een mijlpaal voor het expeditiebedrijf. ‘Met de unieke expertise in het tijdgevoelige transport van QIC kunnen wij onze mondiale dienstenportfolio aanvullen’, aldus Ruud.

Het koeriersbedrijf is gevestigd in New York en telt 500 medewerkers. De omzet van QIC kwam vorig jaar uit op  200 miljoen dollar.

K+N koopt Amerikaanse koerier QIC | NT

K+N koopt Amerikaanse koerier QIC

Expeditie

Kuehne + Nagel (K+N) heeft het Amerikaanse Quick International Courier (QIC) voor een onbekend bedrag overgenomen.

Daarmee wil de Zwitserse expediteur de marktpositie in het expresvervoer van farmaceutica, vliegtuigonderdelen en medicijnen versterken. Directielid Yngve Ruud, verantwoordelijk voor luchtvracht bij K+N,  noemt de koopt van QIC als een mijlpaal voor het expeditiebedrijf. ‘Met de unieke expertise in het tijdgevoelige transport van QIC kunnen wij onze mondiale dienstenportfolio aanvullen’, aldus Ruud.

Het koeriersbedrijf is gevestigd in New York en telt 500 medewerkers. De omzet van QIC kwam vorig jaar uit op  200 miljoen dollar.