De raad van commissarissen van Panalpina bestaat uit voorzitter Thomas Kern en vice-voorzitter Beat Walti. Verder maken Ilias Läber, Knud Elmholdt Stubkjær, Pamela Knapp, Dirk Reich en Sandra Emme deel uit van de raad.

Nieuwe raad

Uit de stukken blijkt verder dat DSV bij de volgende speciale aandeelhoudersvergadering van Panalpina een nieuwe raad zal benoemen. Tevens is er mondiaal een retentieplan samengesteld door de Deense expediteur welke managers de komende zes maanden in sleutelposities voor het expeditiebedrijf behouden dienen te worden. Zij ontvangen daarvoor een speciale vergoeding aan het einde van dit jaar.

Daarnaast zal een integratie-comité onder leiding van DSV de overige belangrijke managementposities opnieuw gaan invullen. Het gaat daarbij hoofdzakelijk om regionale en landelijke managers en speciale functies. Bij eerdere overname van het Amerikaanse UTi door DSV verdwenen in de eerste maanden rond 10% van de managementbanen.