Kuehne + Nagel op overnamejacht in Azië

groei

Kuehne + Nagel (K+N) wil binnen enkele jaren een forse overname plegen in Azië. Daarbij denkt het Zwitserse expeditieconcern aan een overnamesom van ongeveer 1 miljard euro. Gesprekken met diverse kandidaten lopen al. Dat heeft topman Detlef Trefzger van K+N gemeld tijdens de presentatie van de jaarcijfers.

Kuehne + Nagel logo

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Kuehne + Nagel op overnamejacht in Azië | NT

Kuehne + Nagel op overnamejacht in Azië

groei

Kuehne + Nagel (K+N) wil binnen enkele jaren een forse overname plegen in Azië. Daarbij denkt het Zwitserse expeditieconcern aan een overnamesom van ongeveer 1 miljard euro. Gesprekken met diverse kandidaten lopen al. Dat heeft topman Detlef Trefzger van K+N gemeld tijdens de presentatie van de jaarcijfers.

Kuehne + Nagel logo

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu