K+N ziet nettowinst met bijna een kwart krimpen

kwartaalcijfers

Kuehne + Nagel (K+N) zag het bedrijfsresultaat in het eerste kwartaal van dit jaar met bijna 9,6% afnemen naar 358,5 miljoen euro. De netto-omzet (4,66 miljoen euro) bleef 6% onder die van dezelfde periode vorig jaar, terwijl de nettowinst (131 miljoen euro ) met maar liefst 23,2% afnam

Foto: Tom van Gurp / NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

K+N ziet nettowinst met bijna een kwart krimpen | NT

K+N ziet nettowinst met bijna een kwart krimpen

kwartaalcijfers

Kuehne + Nagel (K+N) zag het bedrijfsresultaat in het eerste kwartaal van dit jaar met bijna 9,6% afnemen naar 358,5 miljoen euro. De netto-omzet (4,66 miljoen euro) bleef 6% onder die van dezelfde periode vorig jaar, terwijl de nettowinst (131 miljoen euro ) met maar liefst 23,2% afnam

Foto: Tom van Gurp / NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu