Kassa blijft rinkelen voor Kuehne + Nagel

Expeditie

De Zwitserse netwerkexpediteur Kuehne + Nagel (K+N) wist over het tweede kwartaal de nettowinst te verhogen met maar liefst 162% naar 446 miljoen Zwitserse frank (412 miljoen euro) door sterk gestegen resultaten bij het containervervoer en de luchtvracht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kassa blijft rinkelen voor Kuehne + Nagel | NT

Kassa blijft rinkelen voor Kuehne + Nagel

Expeditie

De Zwitserse netwerkexpediteur Kuehne + Nagel (K+N) wist over het tweede kwartaal de nettowinst te verhogen met maar liefst 162% naar 446 miljoen Zwitserse frank (412 miljoen euro) door sterk gestegen resultaten bij het containervervoer en de luchtvracht.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu