Dat heeft het expeditiebedrijf bekendgemaakt. Daarbij moet de omzet door de overnames uitgroeien van de 1,4 miljard dollar naar ruim 3 miljard dollar in 2025, heet het.

Volgens EV Cargo zijn er al talrijke potentiële overnamekandidaten in kaart gebracht in de verschillende regio’s. Behalve acquisities kijkt EV Cargo ook naar nieuw management. Zo wordt vanaf september van dit jaar Paul Coutts de nieuwe operationele directeur van het bedrijf.

Coutts is afkomstig van Singapore Post, waar hij als topman vooral invulling gaf aan de verdere digitalisering van het postbedrijf. Verdere nieuwe benoemingen zullen later bekend worden gemaakt, stelt het bedrijf.

EV Cargo werd in 2018 gevormd uit zes kleinere expediteurs, waaronder Allport, door een particuliere equity-investeerder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding