Een speciale website toont het volledige aanbod van alle bedrijfsruimten die te koop of te huur staan. Eerder waren potentiële investeerders aangewezen op een tijdrovende zoektocht langs verschillende kanalen. Het havenbedrijf zelf verkoopt en verhuurt niet in strikte zijn, maar biedt wel (langlopende) concessies aan. Ook dit aanbod, dat overigens het grootste deel van het havengebied omvat, is opgenomen.

Het platform is in het Nederlands en het Engels beschikbaar en wordt maandelijks geactualiseerd. Het richt zich tot zowel eigenaars als makelaars en bevat diverse filters –op type, locatie, beschikbaarheid– die doelgericht zoeken mogelijk maken.

Volgens een studie (2013) van vastgoedadviseur Colliers is het hele Antwerpse aanbod aan overdekte opslagruimte ruim 6 miljoen m² groot. Volgens zeer recente cijfers staat 5,9% van dit aanbod aan momenteel te koop of te huur. Blikvanger bij de nu beschikbare sites is het vroegere terrein van autofabrikant Opel, goed voor 960.000 m². Het platform vermeldt echter net zo goed kantoortjes van enkele tientallen m². Een deel van het aanbod wordt wel meermaals vermeld, naargelang het via meerdere makelaars wordt vermarkt.