Verkiezingsdebat in Rotterdam

Deltalinqs

Deltalinqs organiseert aanstaande maandag samen met de plaatselijke afdeling van VNO-NCW een verkiezingsdebat over het ondernemersklimaat in Rotterdam.

Daarbij staat de haven prominent op het programma, maar ook de thema’s duurzame bereikbaarheid, wonen en leven en arbeid en onderwijs. Centrale vraag: welke partijen behartigen het best de belangen van de ondernemers in onze stad?

Tien partijen hebben hun medewerking toegezegd: Partij voor de Dieren, Leefbaar Rotterdam, CDA, PvdA, Stadsinitiatief Rotterdam, SP, GroenLinks, VVD, Christenunie-SGP en D66. Plaats van handeling is het Engels Conference Center aan het Stationsplein in Rotterdam.

Verkiezingsdebat in Rotterdam | NT

Verkiezingsdebat in Rotterdam

Deltalinqs

Deltalinqs organiseert aanstaande maandag samen met de plaatselijke afdeling van VNO-NCW een verkiezingsdebat over het ondernemersklimaat in Rotterdam.

Daarbij staat de haven prominent op het programma, maar ook de thema’s duurzame bereikbaarheid, wonen en leven en arbeid en onderwijs. Centrale vraag: welke partijen behartigen het best de belangen van de ondernemers in onze stad?

Tien partijen hebben hun medewerking toegezegd: Partij voor de Dieren, Leefbaar Rotterdam, CDA, PvdA, Stadsinitiatief Rotterdam, SP, GroenLinks, VVD, Christenunie-SGP en D66. Plaats van handeling is het Engels Conference Center aan het Stationsplein in Rotterdam.