Miljoenste bezoeker in FutureLand

Maasvlakte

Het infocentrum FutureLand op de Maasvlakte ontvangt donderdag de miljoenste bezoeker.

Dat heeft Havenbedrijf Rotterdam bekendgemaakt. De miljoenste wordt in FutureLand verwelkomd met bloemen en een diner verrast in een ‘glazen container’ op de terminal van Sif Group, met uitzicht op de Prinses Amaliahaven en de terminals van APMT en RWG.

FutureLand werd in het kader van de aanleg van Maasvlakte 2 in 2009 als tijdelijk informatiecentrum gebouwd. De belangstelling bleek met meer dan 100.000 bezoekers per jaar zo groot dat de havenbeheerder besloot om het centrum na de aanleg van Maasvlakte 2 in stand te houden. Toenmalig Koningin Beatrix was in 2009 officieel de eerste bezoeker.

Miljoenste bezoeker in FutureLand | NT

Miljoenste bezoeker in FutureLand

Maasvlakte

Het infocentrum FutureLand op de Maasvlakte ontvangt donderdag de miljoenste bezoeker.

Dat heeft Havenbedrijf Rotterdam bekendgemaakt. De miljoenste wordt in FutureLand verwelkomd met bloemen en een diner verrast in een ‘glazen container’ op de terminal van Sif Group, met uitzicht op de Prinses Amaliahaven en de terminals van APMT en RWG.

FutureLand werd in het kader van de aanleg van Maasvlakte 2 in 2009 als tijdelijk informatiecentrum gebouwd. De belangstelling bleek met meer dan 100.000 bezoekers per jaar zo groot dat de havenbeheerder besloot om het centrum na de aanleg van Maasvlakte 2 in stand te houden. Toenmalig Koningin Beatrix was in 2009 officieel de eerste bezoeker.