Beveiliging Zeebrugge wordt sterk uitgebreid

transmigranten

Belgisch minister van binnenlandse zaken Jan Jambon (N-VA) trekt 20 miljoen euro uit voor de beveiliging van de haven van Zeebrugge. Daarbij gaat het vooral om het tegengaan van de toenemende overlast van transmigranten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Beveiliging Zeebrugge wordt sterk uitgebreid | NT

Beveiliging Zeebrugge wordt sterk uitgebreid

transmigranten

Belgisch minister van binnenlandse zaken Jan Jambon (N-VA) trekt 20 miljoen euro uit voor de beveiliging van de haven van Zeebrugge. Daarbij gaat het vooral om het tegengaan van de toenemende overlast van transmigranten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu