Marco Swenne neemt afscheid van Port of Zwolle

Havenbedrijf

General manager Marco Swenne neemt per 1 november afscheid van Havenbedrijf Port of Zwolle. Hij heeft besloten een andere weg in te slaan en maakt de overstap naar Sweco.

Marco Swenne is sinds 2013 betrokken geweest bij Havenbedrijf Port of Zwolle. In eerste instantie als projectleider vanuit de gemeente Meppel en na de officiële oprichting als één van de directieleden.

Port of Zwolle

Port of Zwolle, het gezamenlijke havenbedrijf van Zwolle, Kampen en Meppel is sinds eind 2015 officieel in bedrijf. Door de bundeling van de havenactiviteiten van de drie gemeenten moet de concurrentiepositie ten opzichte van andere binnenhavens versterkt worden.

Marco Swenne:

Marco Swenne

Marco Swenne neemt afscheid van Port of Zwolle | NT

Marco Swenne neemt afscheid van Port of Zwolle

Havenbedrijf

General manager Marco Swenne neemt per 1 november afscheid van Havenbedrijf Port of Zwolle. Hij heeft besloten een andere weg in te slaan en maakt de overstap naar Sweco.

Marco Swenne is sinds 2013 betrokken geweest bij Havenbedrijf Port of Zwolle. In eerste instantie als projectleider vanuit de gemeente Meppel en na de officiële oprichting als één van de directieleden.

Port of Zwolle

Port of Zwolle, het gezamenlijke havenbedrijf van Zwolle, Kampen en Meppel is sinds eind 2015 officieel in bedrijf. Door de bundeling van de havenactiviteiten van de drie gemeenten moet de concurrentiepositie ten opzichte van andere binnenhavens versterkt worden.

Marco Swenne:

Marco Swenne