Zeesluis ook strop voor Rijkswaterstaat

Haven Amsterdam

De bouw van de nieuwe en grote zeesluis voor Amsterdam loopt niet alleen twee jaar vertraging op, maar kost Rijkswaterstaat nog zeker 64 miljoen euro extra. Dat meldt minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) in een brief aan de Tweede Kamer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zeesluis ook strop voor Rijkswaterstaat | NT

Zeesluis ook strop voor Rijkswaterstaat

Haven Amsterdam

De bouw van de nieuwe en grote zeesluis voor Amsterdam loopt niet alleen twee jaar vertraging op, maar kost Rijkswaterstaat nog zeker 64 miljoen euro extra. Dat meldt minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) in een brief aan de Tweede Kamer.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu