Ter Haak nieuwe eigenaar van Container Terminal Beverwijk

overname

Container Terminal Beverwijk (CTB) is sinds begin deze maand in handen van Ter Haak Group. De terminal aan de Zuiderkade is de derde voor het Amsterdamse bedrijf. Hoeveel geld Ter Haak heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

bronL CTB

De Amsterdammers hopen met de aanschaf van CTB een frequenter vaarschema te kunnen aanbieden richting terminals in Rotterdam en Antwerpen. Dit moet de dienstverlening richting klanten verbeteren, meldt Ter Haak aan diverse lokale media.

Het bedrijf is al exploitant van de Amsterdam Multipurpose Terminal in de Amerikahaven en van de IJmuiden Container Terminal (CSY) in de Haringhaven. Ook biedt Ter Haak diverse andere diensten aan, onder meer in warehousing en binnenvaart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Ter Haak nieuwe eigenaar van Container Terminal Beverwijk | NT

Ter Haak nieuwe eigenaar van Container Terminal Beverwijk

overname

Container Terminal Beverwijk (CTB) is sinds begin deze maand in handen van Ter Haak Group. De terminal aan de Zuiderkade is de derde voor het Amsterdamse bedrijf. Hoeveel geld Ter Haak heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

bronL CTB

De Amsterdammers hopen met de aanschaf van CTB een frequenter vaarschema te kunnen aanbieden richting terminals in Rotterdam en Antwerpen. Dit moet de dienstverlening richting klanten verbeteren, meldt Ter Haak aan diverse lokale media.

Het bedrijf is al exploitant van de Amsterdam Multipurpose Terminal in de Amerikahaven en van de IJmuiden Container Terminal (CSY) in de Haringhaven. Ook biedt Ter Haak diverse andere diensten aan, onder meer in warehousing en binnenvaart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement