Paradepaadje van de online veiling is het 25 meter lange patrouillevaartuig ‘RPA 24’, die met zijn 58 jaar aan een welverdiend pensioen toe is. Tot dusver is er 33 keer op geboden en staat de teller op 20.500 euro. Verder kan geboden worden op drie rubberboten en twee rigid inflatable boats, ofwel ribs. Die zijn gewild: op het beste exemplaar is 82 keer geboden met 12.250 euro als laatste stand.

Buispaalkoppen

Daarnaast is er voor de liefhebber een ware collectie ‘buispaalkoppen’ in de aanbieding. Daarvoor is de animo beduidend geringer, met slechts een paar biedingen per kavel waarvan de meeste bij een tientje per buispaalkop blijven steken. Het heeft er dus alle schijn van dat de gegadigden nog voldoende buispaalkoppen in huis hebben.

Wie belangstelling heeft, moet snel zijn. De veiling sluit donderdag 2 mei om 14.00 uur. De objecten bekijken, kan alleen dinsdagochtend van van 9.00 tot 12.00 uur aan de Eemhavenweg 14 in Rotterdam.

Bron foto: Troostwijk

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement