Vroegboeken sluispassages in haven Terneuzen uitgebreid

north sea port

Schepen die vaak naar het havengebied Gent-Terneuzen varen, kunnen voortaan hun schutting in de sluis van Terneuzen maanden vooraf reserveren. Dat is het praktische gevolg van geslaagde testen met vier lijndiensten in samenwerking met Rijkswaterstaat en het Vlaamse en Nederlandse loodswezen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vroegboeken sluispassages in haven Terneuzen uitgebreid | NT

Vroegboeken sluispassages in haven Terneuzen uitgebreid

north sea port

Schepen die vaak naar het havengebied Gent-Terneuzen varen, kunnen voortaan hun schutting in de sluis van Terneuzen maanden vooraf reserveren. Dat is het praktische gevolg van geslaagde testen met vier lijndiensten in samenwerking met Rijkswaterstaat en het Vlaamse en Nederlandse loodswezen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu