‘Start-ups in de energietransitie kijken graag naar havengebieden’

InnoEnergy

De wereld van de start-ups lijkt soms gedomineerd door de ‘billion dollar unicorns’ uit Silicon Valley. Maar ook in de transitie van de Europese energiesector gebeurt een hoop. Omdat er hier niet altijd direct miljoenen tegen slimme ideeën aangegooid worden, ondersteunt de Europese Unie honderden strategische start-ups. Veel van deze energie-innovaties kijken naar de havengebieden om te beginnen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Start-ups in de energietransitie kijken graag naar havengebieden’ | NT

‘Start-ups in de energietransitie kijken graag naar havengebieden’

InnoEnergy

De wereld van de start-ups lijkt soms gedomineerd door de ‘billion dollar unicorns’ uit Silicon Valley. Maar ook in de transitie van de Europese energiesector gebeurt een hoop. Omdat er hier niet altijd direct miljoenen tegen slimme ideeën aangegooid worden, ondersteunt de Europese Unie honderden strategische start-ups. Veel van deze energie-innovaties kijken naar de havengebieden om te beginnen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu