Video: exclusief interview met Castelein over de forse krimp in de Rotterdamse haven door corona

Studiogesprek

Bekijk het hele interview met Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam, over de toestand van de Rotterdamse haven tijdens en na de coronacrisis. Hij gaat in gesprek met NT-havenjournalist Rob Mackor onder meer in op de forse krimp in de overslagcijfers aan het begin van het tweede kwartaal en uitstel van betaling van havengelden vanwege corona. Maar kijkt ook vooruit naar bijvoorbeeld de energietransitie, de CER en andere infrastructuurprojecten.

Video

Verslag

Lees de samenvatting: Castelein bevestigt: overslagdaling Rotterdam richting 30%

Video: exclusief interview met Castelein over de forse krimp in de Rotterdamse haven door corona | NT

Video: exclusief interview met Castelein over de forse krimp in de Rotterdamse haven door corona

Studiogesprek

Bekijk het hele interview met Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam, over de toestand van de Rotterdamse haven tijdens en na de coronacrisis. Hij gaat in gesprek met NT-havenjournalist Rob Mackor onder meer in op de forse krimp in de overslagcijfers aan het begin van het tweede kwartaal en uitstel van betaling van havengelden vanwege corona. Maar kijkt ook vooruit naar bijvoorbeeld de energietransitie, de CER en andere infrastructuurprojecten.

Video

Verslag

Lees de samenvatting: Castelein bevestigt: overslagdaling Rotterdam richting 30%