Peinemann wint Haagse rechtszaak tegen Ter Haak

Schuldenberg

De havenholding THB van de Amsterdamse zakenman Richard ter Haak moet van de Haagse rechtbank een bedrag van ruim zes miljoen euro betalen aan het Rotterdamse Peinemann Heftrucks voor achterstallige huur van haven-equipment en materieel.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Peinemann wint Haagse rechtszaak tegen Ter Haak | NT

Peinemann wint Haagse rechtszaak tegen Ter Haak

Schuldenberg

De havenholding THB van de Amsterdamse zakenman Richard ter Haak moet van de Haagse rechtbank een bedrag van ruim zes miljoen euro betalen aan het Rotterdamse Peinemann Heftrucks voor achterstallige huur van haven-equipment en materieel.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu