‘Hogere bijdrage NSP voor zeesluis door te lage risicoreservering’

Bouw Zeesluis Terneuzen

De bouw van de nieuwe zeesluis van Terneuzen kan voor de Vlaamse aandeelhouder van North Sea Port (NSP) een forse financiële tegenvaller opleveren. Dat valt op te maken uit het recent gedeponeerde jaarverslag over 2019 van het Belgisch-Nederlands havenbedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Hogere bijdrage NSP voor zeesluis door te lage risicoreservering’ | NT

‘Hogere bijdrage NSP voor zeesluis door te lage risicoreservering’

Bouw Zeesluis Terneuzen

De bouw van de nieuwe zeesluis van Terneuzen kan voor de Vlaamse aandeelhouder van North Sea Port (NSP) een forse financiële tegenvaller opleveren. Dat valt op te maken uit het recent gedeponeerde jaarverslag over 2019 van het Belgisch-Nederlands havenbedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu