Automaat vervangt bulkkraanmachinist

Droge bulk

‘Aan het eind van deze maand hebben we vier geautomatiseerde scheepslossers in gebruik. Wij werken steeds meer met kraan-automatisering’, vertelde operations manager Ton van der Leer van EMO Dry Bulk Terminal vorige week via een livestream op de DBTG Hybrid Conference. De door de Dry Bulk Terminals Group (DBTG) georganiseerde conferentie in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam speelde zich vanwege corona grotendeels online af.

EMO dry bulk terminal

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Automaat vervangt bulkkraanmachinist | NT

Automaat vervangt bulkkraanmachinist

Droge bulk

‘Aan het eind van deze maand hebben we vier geautomatiseerde scheepslossers in gebruik. Wij werken steeds meer met kraan-automatisering’, vertelde operations manager Ton van der Leer van EMO Dry Bulk Terminal vorige week via een livestream op de DBTG Hybrid Conference. De door de Dry Bulk Terminals Group (DBTG) georganiseerde conferentie in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam speelde zich vanwege corona grotendeels online af.

EMO dry bulk terminal

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu