NT TV: VT Group over bunkervergunning Rotterdam

Bunkeren

Bunkerbedrijven in de Rotterdamse haven moeten sinds deze week over een vergunning beschikken. Rotterdam is sinds jaar en dag Europa’s grootste bunkerhaven. Zo’n dertig jaar geleden werd gekeken naar een verplichte bunkervergunning. Nu is hij er dan eindelijk. Waarom duurde het zo lang? En wat betekent de vergunning nou concreet voor de bunkerschepen? Daarover gaan we in gesprek met Niels Groenewold, directeur van bunkerbedrijf VT Group.

Video

NT TV: VT Group over bunkervergunning Rotterdam | NT

NT TV: VT Group over bunkervergunning Rotterdam

Bunkeren

Bunkerbedrijven in de Rotterdamse haven moeten sinds deze week over een vergunning beschikken. Rotterdam is sinds jaar en dag Europa’s grootste bunkerhaven. Zo’n dertig jaar geleden werd gekeken naar een verplichte bunkervergunning. Nu is hij er dan eindelijk. Waarom duurde het zo lang? En wat betekent de vergunning nou concreet voor de bunkerschepen? Daarover gaan we in gesprek met Niels Groenewold, directeur van bunkerbedrijf VT Group.

Video