Overzicht: coronacrisis kleurt overslagcijfers havens grauw

Overslagdaling

De overslag van bijna alle Nederlandse havens is afgelopen jaar gedaald. De cijfers die de havens recent openbaarden, kwamen niet als donderslag bij heldere hemel, want iedereen besefte al wel dat ze de littekens zouden dragen van de coronacrisis. Maar hoe stevig waren de dalingen precies, en hoe zijn ze tot stand gekomen? Hieronder alle cijfers overzichtelijk op een rijtje.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Overzicht: coronacrisis kleurt overslagcijfers havens grauw | NT

Overzicht: coronacrisis kleurt overslagcijfers havens grauw

Overslagdaling

De overslag van bijna alle Nederlandse havens is afgelopen jaar gedaald. De cijfers die de havens recent openbaarden, kwamen niet als donderslag bij heldere hemel, want iedereen besefte al wel dat ze de littekens zouden dragen van de coronacrisis. Maar hoe stevig waren de dalingen precies, en hoe zijn ze tot stand gekomen? Hieronder alle cijfers overzichtelijk op een rijtje.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu