MSC beschikt binnen North Sea Port al over dergelijke depots bij Stukwerkers in Gent en bij Kloosterboer en Verbrugge in Vlissingen. Daarop volgt nu het depot bij Vlaeynatie aan de Autrichehaven in Terneuzen. Volgens North Sea port is het depot een uitstekende uitvalsbasis voor de bediening van industrie en landbouw.

3MCT

Bulkbehandelaar Vlaeynatie baat in Terneuzen de containerterminal 3MCT uit. Die sluit aan op de weg, het water en het spoor. Volgens het havenbedrijf zet MSC in zijn streven naar duurzaamheid sterk in op het gebruik van alternatieve transportmodaliteiten.

Bij de terminal komen binnenschepen containers laden en lossen van of naar containerterminals in Antwerpen en Rotterdam. Treinen verbinden de terminal met Antwerpen en Zeebrugge.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding