CBRB: ‘Fors achterstallig onderhoud aan vaarwegen’

Interview

Robert Kasteel stopt als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB). Per 1 april is Kasteel met pensioen. Het bestuur heeft vanwege de voorgenomen fusie met Koninklijke BLN-Schuttevaer besloten om (nog) geen nieuwe directeur aan te stellen. Wat is Kasteel bijgebleven van zijn tijd bij CBRB en wat brengt de toekomst?

Robert Kasteel stopt als directeur van het CBRB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CBRB: ‘Fors achterstallig onderhoud aan vaarwegen’ | NT

CBRB: ‘Fors achterstallig onderhoud aan vaarwegen’

Interview

Robert Kasteel stopt als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB). Per 1 april is Kasteel met pensioen. Het bestuur heeft vanwege de voorgenomen fusie met Koninklijke BLN-Schuttevaer besloten om (nog) geen nieuwe directeur aan te stellen. Wat is Kasteel bijgebleven van zijn tijd bij CBRB en wat brengt de toekomst?

Robert Kasteel stopt als directeur van het CBRB

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu