Cosco aast op strategisch belang in Hamburgse containeroverslag

CTT

Cosco Shipping Ports Limited (CSPL) zou ‘een strategisch minderheidsbelang’ willen nemen in een van de overslagterminals van overslagbedrijf HHLA in de Hamburgse haven. Het gaat daarbij om de Container Terminal Tollerort (CTT). De schepen van Cosco maken al ruim 40 jaar gebruik van de diensten van CTT.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Cosco aast op strategisch belang in Hamburgse containeroverslag | NT

Cosco aast op strategisch belang in Hamburgse containeroverslag

CTT

Cosco Shipping Ports Limited (CSPL) zou ‘een strategisch minderheidsbelang’ willen nemen in een van de overslagterminals van overslagbedrijf HHLA in de Hamburgse haven. Het gaat daarbij om de Container Terminal Tollerort (CTT). De schepen van Cosco maken al ruim 40 jaar gebruik van de diensten van CTT.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu