Evert den Boer nieuwe commissaris bij Havenbedrijf Amsterdam

Uitbreiding RvC

Evert den Boer maakt per 1 september deel uit van de raad van commissarissen van het Havenbedrijf Amsterdam.

Evert den Boer

Door de komst van Den Boer (51 jaar) bestaat de raad van commissarissen nu uit vijf leden, zo laat het havenbedrijf weten.

Evert den Boer is ceo van Enexis Groep. Hij is verder bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie en eerder was hij voorzitter van de raad van bestuur van energieleverancier Greenchoice. Den Boer studeerde geofysica aan de Technische Universiteit in Delft.

Jeroen de Haas is sinds maart dit jaar de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Havenbedrijf Amsterdam. Hij volgde Koos van der Steenhoven op, die in februari opstapte. De raad bestaat nu dus uit de volgende vijf personen: Evert den Boer, Willemijn Maas, Anne Marie Magis, Mieke Pigeaud-Wijdeveld en voorzitter Jeroen de Haas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Evert den Boer nieuwe commissaris bij Havenbedrijf Amsterdam | NT

Evert den Boer nieuwe commissaris bij Havenbedrijf Amsterdam

Uitbreiding RvC

Evert den Boer maakt per 1 september deel uit van de raad van commissarissen van het Havenbedrijf Amsterdam.

Evert den Boer

Door de komst van Den Boer (51 jaar) bestaat de raad van commissarissen nu uit vijf leden, zo laat het havenbedrijf weten.

Evert den Boer is ceo van Enexis Groep. Hij is verder bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie en eerder was hij voorzitter van de raad van bestuur van energieleverancier Greenchoice. Den Boer studeerde geofysica aan de Technische Universiteit in Delft.

Jeroen de Haas is sinds maart dit jaar de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Havenbedrijf Amsterdam. Hij volgde Koos van der Steenhoven op, die in februari opstapte. De raad bestaat nu dus uit de volgende vijf personen: Evert den Boer, Willemijn Maas, Anne Marie Magis, Mieke Pigeaud-Wijdeveld en voorzitter Jeroen de Haas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement