Duitse binnenhavens willen meer steun van Berlijn

BÖB

Het Bundesverband Öffentlicher Binnenhäfen (BÖB) dringt er bij het nieuw te vormen Duitse kabinet op de rol van de Duitse binnenhavens te versterken, multimodaliteit te bevorderen en de vaarweginfrastructuur uit te bouwen en weer betrouwbaar te maken. Hiermee willen de binnenhavens fungeren als de motoren van de vergroening van het transport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitse binnenhavens willen meer steun van Berlijn | NT

Duitse binnenhavens willen meer steun van Berlijn

BÖB

Het Bundesverband Öffentlicher Binnenhäfen (BÖB) dringt er bij het nieuw te vormen Duitse kabinet op de rol van de Duitse binnenhavens te versterken, multimodaliteit te bevorderen en de vaarweginfrastructuur uit te bouwen en weer betrouwbaar te maken. Hiermee willen de binnenhavens fungeren als de motoren van de vergroening van het transport.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu