Mokken als dank voor havenwerkers Antwerp-Bruges

Complimenten

‘Merci, topper!’ Het is de tekst op de mokken die Port of Antwerp-Bruges de komende dagen uitdeelt aan meer dan zeventigduizend havenwerkers.

Dankzij het ‘straffe werk’ van tienduizenden havenwerkers in Antwerpen en Zeebrugge zijn alle operaties in de havens ondanks corona en nu ook tijdens de oorlog in Oekraïne gewoon op volle toeren blijven draaien. En dat verdient een compliment, vindt het havenbedrijf.

Waardering voor de medewerkers kan je uitdrukken met een bonus of een feestje, maar het havenbedrijf wil de werkspirit op peil houden met een koffiemok. In Antwerpen is een cadeautje in coronatijd al een jaarlijkse traditie geworden. Nu de haven is gefuseerd met Zeebrugge, krijgen de medewerkers aldaar óók een beker.

Zelf ophalen

Zowel in Antwerpen als in Zeebrugge rijdt komende week een camper rond waarbij op verschillende dagen en locaties het ‘herbruikbare en duurzame’ presentje op te halen valt. Vanuit de top van de haven regent het complimenten richting alle toppers. Havenschepen Annick De Ridder heeft het over ‘wakkere werkkrachten’ die ze een ‘dikke merci’ wil geven voor al het nijvere werk in uitdagende tijden.

Ceo Jacques Vandermeiren grijpt de gelegenheid aan om nog eens onder de aandacht te brengen dat Antwerp-Bruges een klimaatneutrale haven moet worden. Hij zegt met de mok te willen ‘klinken op een duurzame toekomst’.

Burgemeester van Brugge en lid van de raad van bestuur Dirk De Fauw vindt de ‘unieke koffiemokken een klein gebaar om al onze toppers in de bloemetjes te zetten en oprecht te bedanken voor hun motivatie en doorzetting, dag na dag’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Mokken als dank voor havenwerkers Antwerp-Bruges | NT

Mokken als dank voor havenwerkers Antwerp-Bruges

Complimenten

‘Merci, topper!’ Het is de tekst op de mokken die Port of Antwerp-Bruges de komende dagen uitdeelt aan meer dan zeventigduizend havenwerkers.

Dankzij het ‘straffe werk’ van tienduizenden havenwerkers in Antwerpen en Zeebrugge zijn alle operaties in de havens ondanks corona en nu ook tijdens de oorlog in Oekraïne gewoon op volle toeren blijven draaien. En dat verdient een compliment, vindt het havenbedrijf.

Waardering voor de medewerkers kan je uitdrukken met een bonus of een feestje, maar het havenbedrijf wil de werkspirit op peil houden met een koffiemok. In Antwerpen is een cadeautje in coronatijd al een jaarlijkse traditie geworden. Nu de haven is gefuseerd met Zeebrugge, krijgen de medewerkers aldaar óók een beker.

Zelf ophalen

Zowel in Antwerpen als in Zeebrugge rijdt komende week een camper rond waarbij op verschillende dagen en locaties het ‘herbruikbare en duurzame’ presentje op te halen valt. Vanuit de top van de haven regent het complimenten richting alle toppers. Havenschepen Annick De Ridder heeft het over ‘wakkere werkkrachten’ die ze een ‘dikke merci’ wil geven voor al het nijvere werk in uitdagende tijden.

Ceo Jacques Vandermeiren grijpt de gelegenheid aan om nog eens onder de aandacht te brengen dat Antwerp-Bruges een klimaatneutrale haven moet worden. Hij zegt met de mok te willen ‘klinken op een duurzame toekomst’.

Burgemeester van Brugge en lid van de raad van bestuur Dirk De Fauw vindt de ‘unieke koffiemokken een klein gebaar om al onze toppers in de bloemetjes te zetten en oprecht te bedanken voor hun motivatie en doorzetting, dag na dag’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement