‘In zijn meer dan 30 jaar lange carrière bij ECT is Jasper van enorme betekenis geweest voor ECT en de Rotterdamse haven’, meldt het terminalbedrijf in een toelichting.

‘Jasper stond aan de basis van vele ontwikkelingen in de containeroverslag, zowel binnen ECT als samen met andere organisaties en bedrijven. Met een duidelijke en professionele hand stuurde Jasper ECT in de richting van de gestelde doelen. Op het gebied van het arbeidsvoorwaardenbeleid heeft Jasper vele vernieuwingen doorgevoerd en heeft hij echt vorm gegeven aan het sociale gebouw van ECT.’

‘Jasper stelde hoge eisen aan zichzelf en aan zijn omgeving en heeft hiermee enorm veel bereikt. ECT heeft in haar bestaan zeker ook dankzij hem lastige periodes doorstaan. Jasper hield van ECT, maar bovenal van het vakmanschap van de medewerkers. Jasper was ECT en het huidige ECT is eigenlijk ondenkbaar zonder Jasper. Wij zullen hem, zijn inzet voor het bedrijf en zijn humor enorm missen. Wij wensen Renata, Jasper jr, Juliette, verdere familie, vrienden en collega’s heel veel kracht en sterkte bij het verwerken van dit verlies’, aldus ECT.