Overslag Bremerhaven dit jaar zelfs lager dan tijdens corona

Fors minder containers

De Rusland-sancties, de verstoringen in supply chains door het Chinese zero-Covid-beleid en de economische neergang in het laatste kwartaal hebben de haven van Bremen dit jaar hard geraakt. De containeroverslag daalde met maar liefst 47,3 miljoen ton (min 8,5 procent). Ook het aantal teu lag met 4,6 miljoen 8,1 procent lager dan vorig jaar, zo blijkt uit de voorlopige jaarcijfers.

Hans Genthe / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Overslag Bremerhaven dit jaar zelfs lager dan tijdens corona | NT

Overslag Bremerhaven dit jaar zelfs lager dan tijdens corona

Fors minder containers

De Rusland-sancties, de verstoringen in supply chains door het Chinese zero-Covid-beleid en de economische neergang in het laatste kwartaal hebben de haven van Bremen dit jaar hard geraakt. De containeroverslag daalde met maar liefst 47,3 miljoen ton (min 8,5 procent). Ook het aantal teu lag met 4,6 miljoen 8,1 procent lager dan vorig jaar, zo blijkt uit de voorlopige jaarcijfers.

Hans Genthe / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu