NSP boekt recordjaar ondanks terugval in handel met Rusland

Jaarcijfers

Ondanks het verlies van Rusland als nummer 1 handelspartner, gaat 2022 voor North Sea Port de boeken in als een recordjaar. Zowel de goederenoverslag via de zeevaart (73,6 miljoen ton) als de binnenvaart (64,5 miljoen ton) groeide met 7%. Ook de overslag van droge bulk is toegenomen.

Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

NSP boekt recordjaar ondanks terugval in handel met Rusland | NT

NSP boekt recordjaar ondanks terugval in handel met Rusland

Jaarcijfers

Ondanks het verlies van Rusland als nummer 1 handelspartner, gaat 2022 voor North Sea Port de boeken in als een recordjaar. Zowel de goederenoverslag via de zeevaart (73,6 miljoen ton) als de binnenvaart (64,5 miljoen ton) groeide met 7%. Ook de overslag van droge bulk is toegenomen.

Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu