Rederijen en overheid tekenen pact voor aanpak drugssmokkel

Narcoterrorisme

Vijf rederijen (MSC, Maersk, CMA CGM, Hapag Lloyd en Seatrade) en de Nederlandse en Belgische overheid hebben gezamenlijke afspraken gemaakt over aanpak van drugssmokkel. De rederijen krijgen de meeste taken: slimme containerzegels, strenger personeelsbeleid, informatie-uitwisseling en internationale veiligheidstandaarden moeten gaan zorgen voor ‘een veilige en integere haven’ in zowel Antwerpen als Rotterdam.

Cursus weerbaarheid drugscriminaliteit ondermijning
Foto: Deltalinqs

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rederijen en overheid tekenen pact voor aanpak drugssmokkel | NT

Rederijen en overheid tekenen pact voor aanpak drugssmokkel

Narcoterrorisme

Vijf rederijen (MSC, Maersk, CMA CGM, Hapag Lloyd en Seatrade) en de Nederlandse en Belgische overheid hebben gezamenlijke afspraken gemaakt over aanpak van drugssmokkel. De rederijen krijgen de meeste taken: slimme containerzegels, strenger personeelsbeleid, informatie-uitwisseling en internationale veiligheidstandaarden moeten gaan zorgen voor ‘een veilige en integere haven’ in zowel Antwerpen als Rotterdam.

Cursus weerbaarheid drugscriminaliteit ondermijning
Foto: Deltalinqs

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu