Katoen Natie neemt weer Gents havenbedrijf over

Crossport

Katoen Natie heeft Crossport overgenomen, een logistieke dienstverlener in Wachtebeke.

Katoen Natie
Foto: Katoen Natie

Na de recente overname van Transport L’Ecluse is dit een tweede overname van Katoen Natie in het ruime havengebied van Gent. Op de rechter- en linkeroever van het kanaal Gent-Terneuzen bezit en exploiteert Katoen Natie nu een totale opslagcapaciteit van 375.000 m².

Crossport is opgericht in 2016, door de combinatie van magazijnbeheerder Storage Rent Belgium van de familie Van Geijn met Joos Melis, voormalig directeur van Riga Natie en Katoen Natie. Het biedt diverse logistieke diensten aan, zoals stuffing van containers en cross-docking van stukgoederen. Het heeft vijftien medewerkers in dienst en beschikt over een totale opslagcapaciteit van 120.000 m², waarvan 51.000 m² is overdekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Katoen Natie neemt weer Gents havenbedrijf over | NT

Katoen Natie neemt weer Gents havenbedrijf over

Crossport

Katoen Natie heeft Crossport overgenomen, een logistieke dienstverlener in Wachtebeke.

Katoen Natie
Foto: Katoen Natie

Na de recente overname van Transport L’Ecluse is dit een tweede overname van Katoen Natie in het ruime havengebied van Gent. Op de rechter- en linkeroever van het kanaal Gent-Terneuzen bezit en exploiteert Katoen Natie nu een totale opslagcapaciteit van 375.000 m².

Crossport is opgericht in 2016, door de combinatie van magazijnbeheerder Storage Rent Belgium van de familie Van Geijn met Joos Melis, voormalig directeur van Riga Natie en Katoen Natie. Het biedt diverse logistieke diensten aan, zoals stuffing van containers en cross-docking van stukgoederen. Het heeft vijftien medewerkers in dienst en beschikt over een totale opslagcapaciteit van 120.000 m², waarvan 51.000 m² is overdekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement