‘Ammoniak is geen limonade, maar we weten hoe het veilig moet’

Video Belgisch-Nederlandse Havendag '24

Boudewijn Siemons (ceo Rotterdam), Koen Overtoom (ceo Amsterdam) en Guy Janssens (ccao Antwerpen) spraken tijdens de Belgisch-Nederlandse Havendag over de mogelijkheden en moeilijkheden van de energietransitie in hun havens. Hoe staat het met de veiligheid van de ammoniakimport? Wat kunnen havenbedrijven doen om de transitie te versnellen? En welke rol is weggelegd voor havens in de waterstofeconomie? Bekijk hun gesprek in onderstaande video.

Liever lezen dan kijken? Klik hier voor de samenvatting van het panelgesprek

‘Ammoniak is geen limonade, maar we weten hoe het veilig moet’ | NT

‘Ammoniak is geen limonade, maar we weten hoe het veilig moet’

Video Belgisch-Nederlandse Havendag '24

Boudewijn Siemons (ceo Rotterdam), Koen Overtoom (ceo Amsterdam) en Guy Janssens (ccao Antwerpen) spraken tijdens de Belgisch-Nederlandse Havendag over de mogelijkheden en moeilijkheden van de energietransitie in hun havens. Hoe staat het met de veiligheid van de ammoniakimport? Wat kunnen havenbedrijven doen om de transitie te versnellen? En welke rol is weggelegd voor havens in de waterstofeconomie? Bekijk hun gesprek in onderstaande video.

Liever lezen dan kijken? Klik hier voor de samenvatting van het panelgesprek