Belgisch-Nederlands Havendag: ‘Overheid opereert te langzaam’

Havens kunnen niet wachten

Samenwerking (met hoofdletters en grensoverschrijdend), de energietransitie, de rol van waterstof en het gebrek aan ruimte. Die onderwerpen stonden centraal tijdens de Belgische-Nederlandse Havendag die afgelopen donderdag plaatsvond in het Amsterdamse De La Mar-theater. ‘Geef ons de ruimte’, was de eensluidende boodschap van de havenbedrijven. De ruimte om uit te groeien, te innoveren en te experimenteren. En: koploper zijn in waterstof is nog niet zo eenvoudig.

Be-NL Havendag
Ruimte en samenwerking zijn een noodzaak, was de conclusie op de Nederlands-Belgische Havendag. Foto: Marcel Cazemier

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Belgisch-Nederlands Havendag: ‘Overheid opereert te langzaam’ | NT

Belgisch-Nederlands Havendag: ‘Overheid opereert te langzaam’

Havens kunnen niet wachten

Samenwerking (met hoofdletters en grensoverschrijdend), de energietransitie, de rol van waterstof en het gebrek aan ruimte. Die onderwerpen stonden centraal tijdens de Belgische-Nederlandse Havendag die afgelopen donderdag plaatsvond in het Amsterdamse De La Mar-theater. ‘Geef ons de ruimte’, was de eensluidende boodschap van de havenbedrijven. De ruimte om uit te groeien, te innoveren en te experimenteren. En: koploper zijn in waterstof is nog niet zo eenvoudig.

Be-NL Havendag
Ruimte en samenwerking zijn een noodzaak, was de conclusie op de Nederlands-Belgische Havendag. Foto: Marcel Cazemier

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu