North Sea Port gaat samenwerken met drie andere middelgrote havens

Ladingstromen stimuleren

De vier havens, Port of Cartagena, Ports of Trieste en Monfalcone, Freeport of Riga Authority en North Sea Port gaan met elkaar samenwerken. Dat moet hun commerciële positie versterken. Ook willen de havens onderlinge ladingstromen stimuleren. De samenwerking tussen de vier middelgrote havens stond al langer op de agenda, maar is nu officieel een feit.

Vier havens, waaronder NSP, gaan intensief met elkaar samenwerken. Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

North Sea Port gaat samenwerken met drie andere middelgrote havens | NT

North Sea Port gaat samenwerken met drie andere middelgrote havens

Ladingstromen stimuleren

De vier havens, Port of Cartagena, Ports of Trieste en Monfalcone, Freeport of Riga Authority en North Sea Port gaan met elkaar samenwerken. Dat moet hun commerciële positie versterken. Ook willen de havens onderlinge ladingstromen stimuleren. De samenwerking tussen de vier middelgrote havens stond al langer op de agenda, maar is nu officieel een feit.

Vier havens, waaronder NSP, gaan intensief met elkaar samenwerken. Foto: North Sea Port

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu