Verdachte opgepakt voor grootste drugsvangst in Zeeland dit jaar

3600 kilo cocaïne

Een 64-jarige verdachte is aangehouden vanwege de vondst van ruim 3600 kilo cocaïne vorige week woensdag in de haven van Vlissingen. De man zit nog zeker veertien dagen vast, meldt de politie woensdag op X.

De drugs had een straatwaarde van 270 miljoen euro. Foto: Douane

Eerder werd in deze zaak al een 27-jarige man uit Middelburg opgepakt, maar hij is inmiddels weer op vrije voeten. ‘Er resteert onvoldoende verdenking om de man langer vast te houden’, aldus de politie.

De douane vond de cocaïne, de grootste drugsvangst van dit jaar in Zeeland tot dan toe, tijdens een reguliere controle. De straatwaarde van de onderschepte drugs bedraagt ruim 270 miljoen euro, meldde het Openbaar Ministerie vorige week.

Verdachte opgepakt voor grootste drugsvangst in Zeeland dit jaar | NT

Verdachte opgepakt voor grootste drugsvangst in Zeeland dit jaar

3600 kilo cocaïne

Een 64-jarige verdachte is aangehouden vanwege de vondst van ruim 3600 kilo cocaïne vorige week woensdag in de haven van Vlissingen. De man zit nog zeker veertien dagen vast, meldt de politie woensdag op X.

De drugs had een straatwaarde van 270 miljoen euro. Foto: Douane

Eerder werd in deze zaak al een 27-jarige man uit Middelburg opgepakt, maar hij is inmiddels weer op vrije voeten. ‘Er resteert onvoldoende verdenking om de man langer vast te houden’, aldus de politie.

De douane vond de cocaïne, de grootste drugsvangst van dit jaar in Zeeland tot dan toe, tijdens een reguliere controle. De straatwaarde van de onderschepte drugs bedraagt ruim 270 miljoen euro, meldde het Openbaar Ministerie vorige week.