Meer loon voor werknemers Havenbedrijf Rotterdam

Nieuwe cao voor HbR

Er is een nieuwe cao afgesloten voor de medewerkers van Havenbedrijf Rotterdam. Per 1 juli krijgen alle medewerkers een loonsverhoging van 5%, gevolgd door een extra verhoging van 4% per 1 juli 2025. Daarnaast is het minimum bruto uurloon vastgesteld op 17 euro. ‘We zijn tevreden met dit resultaat’, zegt Patricia Veen, voorzitter OV-HbR.

nwe cao havenbedrijf Rotterdam
Meer loon voor de medewerkers van Havenbedrijf Rotterdam. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Meer loon voor werknemers Havenbedrijf Rotterdam | NT

Meer loon voor werknemers Havenbedrijf Rotterdam

Nieuwe cao voor HbR

Er is een nieuwe cao afgesloten voor de medewerkers van Havenbedrijf Rotterdam. Per 1 juli krijgen alle medewerkers een loonsverhoging van 5%, gevolgd door een extra verhoging van 4% per 1 juli 2025. Daarnaast is het minimum bruto uurloon vastgesteld op 17 euro. ‘We zijn tevreden met dit resultaat’, zegt Patricia Veen, voorzitter OV-HbR.

nwe cao havenbedrijf Rotterdam
Meer loon voor de medewerkers van Havenbedrijf Rotterdam. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu