Shell legt bouw biobrandstoffabriek in Rotterdam stil vanwege kosten

Kosten moeten omlaag

Shell heeft de bouw van een biobrandstoffabriek in Rotterdam stopgezet om manieren te zoeken om de kosten van het project te verlagen. Het olie- en gasconcern spreekt van een tijdelijke pauze. Dat moet het bedrijf de ruimte geven om in te schatten wat commercieel gezien de beste weg voorwaarts is voor het project.

Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Hans van Rhoon

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Shell legt bouw biobrandstoffabriek in Rotterdam stil vanwege kosten | NT

Shell legt bouw biobrandstoffabriek in Rotterdam stil vanwege kosten

Kosten moeten omlaag

Shell heeft de bouw van een biobrandstoffabriek in Rotterdam stopgezet om manieren te zoeken om de kosten van het project te verlagen. Het olie- en gasconcern spreekt van een tijdelijke pauze. Dat moet het bedrijf de ruimte geven om in te schatten wat commercieel gezien de beste weg voorwaarts is voor het project.

Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Hans van Rhoon

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu