Haven Hamburg heeft testcentrum voor havenapparatuur op waterstof

tot 350 bar waterstof

Hamburger Hafen und Logistik (HHLA) heeft deze week het eerste testcentrum voor havenapparatuur op waterstof met bijbehorend waterstoftankstation geopend. Het testveld moet bijdragen aan het testen van de betrouwbaarheid van waterstof als energiebron voor zware vrachtwagens tijdens operationele activiteiten.

testveld waterstof HHLA
Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Haven Hamburg heeft testcentrum voor havenapparatuur op waterstof | NT

Haven Hamburg heeft testcentrum voor havenapparatuur op waterstof

tot 350 bar waterstof

Hamburger Hafen und Logistik (HHLA) heeft deze week het eerste testcentrum voor havenapparatuur op waterstof met bijbehorend waterstoftankstation geopend. Het testveld moet bijdragen aan het testen van de betrouwbaarheid van waterstof als energiebron voor zware vrachtwagens tijdens operationele activiteiten.

testveld waterstof HHLA
Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu