Port of Amsterdam breidt goederenspoorverbinding uit naar Maasvlakte II

Subsidie modal shift

TMA Logistics, Emerio en Port of Amsterdam gaan de vaste spoorverbinding voor goederenvervoer tussen Amsterdam en Rotterdam uitbreiden. De zogeheten Dam2Dam Shuttle gaat zes dagen per week rijden tussen de terminal van TMA Logistics in Westpoort Amsterdam en de terminals op Maasvlakte II in Rotterdam.

spoor a'dam-r'dam
V.l.n.r. Babiche van de Loo (Joint Corridors Offroad Zuid Holland), Jan-Kees de Vré (Emerio), Ronald Vervoort (Emerio), Victoria Oppenheim (TMA Logistics), Miranda Volker (Noordwest Connect), Maurice Delattre (Port of Amsterdam). Foto: Dam2Dam Shuttle

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Port of Amsterdam breidt goederenspoorverbinding uit naar Maasvlakte II | NT

Port of Amsterdam breidt goederenspoorverbinding uit naar Maasvlakte II

Subsidie modal shift

TMA Logistics, Emerio en Port of Amsterdam gaan de vaste spoorverbinding voor goederenvervoer tussen Amsterdam en Rotterdam uitbreiden. De zogeheten Dam2Dam Shuttle gaat zes dagen per week rijden tussen de terminal van TMA Logistics in Westpoort Amsterdam en de terminals op Maasvlakte II in Rotterdam.

spoor a'dam-r'dam
V.l.n.r. Babiche van de Loo (Joint Corridors Offroad Zuid Holland), Jan-Kees de Vré (Emerio), Ronald Vervoort (Emerio), Victoria Oppenheim (TMA Logistics), Miranda Volker (Noordwest Connect), Maurice Delattre (Port of Amsterdam). Foto: Dam2Dam Shuttle

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu