Pakketdienstvergelijker Eurosender nu ook in België

Online vergelijker

Online boekingsplatform voor deur-tot-deur verzenddiensten Eurosender is nu ook actief op de Belgische markt. Het richt zich op studenten, expats, mkb’ers en kleine online verkopers.

Eurosender werd opgericht in 2014 en is nu actief in 33 Europese landen, waaronder Nederland. Op dit moment telt het platform 30.000 geregistreerde mkb-bedrijven en ongeveer 150.000 actieve consumenten. Er werken zo’n veertig mensen verdeeld over de verschillende kantoren.

Zoekmachine

De zoekmachine vergelijkt de tarieven tussen honderden post- en koeriersdiensten en biedt consumenten en bedrijven de mogelijkheid om een pakket of pallet tegen de laagste prijs te verzenden. De tarieven via Eurosender zijn volgens het bedrijf tot 70% lager in vergelijking met traditionele koerier- of postbedrijven.

‘In het verleden moesten mensen prijzen en leveringstermijnen tussen tientallen vervoerders vergelijken, vervolgens een account aanmaken, een gecompliceerde voucher invullen, enz. Het was een lang en tijdrovend proces. Maar dat is nu verleden tijd. Klanten hoeven alleen maar aan te geven wat ze willen verzenden, naar welke bestemming en vervolgens wachten tot een koerier het pakket komt ophalen. Ons algoritme zorgt ervoor dat de klant de beste service krijgt voor de beste prijs”, legt Tim Potočnik, CEO en oprichter van Eurosender, uit.

Pakketdienstvergelijker Eurosender nu ook in België | NT

Pakketdienstvergelijker Eurosender nu ook in België

Online vergelijker

Online boekingsplatform voor deur-tot-deur verzenddiensten Eurosender is nu ook actief op de Belgische markt. Het richt zich op studenten, expats, mkb’ers en kleine online verkopers.

Eurosender werd opgericht in 2014 en is nu actief in 33 Europese landen, waaronder Nederland. Op dit moment telt het platform 30.000 geregistreerde mkb-bedrijven en ongeveer 150.000 actieve consumenten. Er werken zo’n veertig mensen verdeeld over de verschillende kantoren.

Zoekmachine

De zoekmachine vergelijkt de tarieven tussen honderden post- en koeriersdiensten en biedt consumenten en bedrijven de mogelijkheid om een pakket of pallet tegen de laagste prijs te verzenden. De tarieven via Eurosender zijn volgens het bedrijf tot 70% lager in vergelijking met traditionele koerier- of postbedrijven.

‘In het verleden moesten mensen prijzen en leveringstermijnen tussen tientallen vervoerders vergelijken, vervolgens een account aanmaken, een gecompliceerde voucher invullen, enz. Het was een lang en tijdrovend proces. Maar dat is nu verleden tijd. Klanten hoeven alleen maar aan te geven wat ze willen verzenden, naar welke bestemming en vervolgens wachten tot een koerier het pakket komt ophalen. Ons algoritme zorgt ervoor dat de klant de beste service krijgt voor de beste prijs”, legt Tim Potočnik, CEO en oprichter van Eurosender, uit.