De TU-Automotive Awards worden gezien als een prestigieuze award in de ‘connected car’ industrie, meldt TomTom.

Oplaadstations

Berijders van een nieuwe elektrische Hyundai of Kia in Europa kunnen vanaf de tweede helft van 2018 gebruikmaken van de TomTom EV Service. Antoine Saucier, Managing Director van TomTom Automotive: ‘Om de elektrische automarkt te laten groeien, is het belangrijk dat we de toegangsbelemmeringen verminderen, waarvan de angst voor een lege accu er een is.’

TomTom’s EV Service heeft nu wereldwijd meer dan 45.000 oplaadstations met real-time informatie over beschikbaarheid. Daarnaast biedt het essentiële informatie, zoals openingstijden, betaalmethoden en soorten aansluitingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement