Dat stelt topman Achim Dünnwald van DHL Parcel in een interview met de Bonner General-Anzeiger. De stekker gaat er eind van dit jaar uit, waardoor rond de 3.000 aanbieders een nieuw verkoopkanaal moeten zoeken, aldus Dünnwald.

Volgens de hoogste pakketbaas was DHL Parcel als logistiek dienstverlener ‘niet de juiste aanbieder’ voor dit e-commerce platform. Hij wijst er ook op dat veel transacties nodig zijn om van Allyouneed.com een commercieel succes te maken. Om die kritische massa te bereiken is veel reclame nodig om voldoende handelaars en consumenten aan te trekken, aldus Dünnwald. Wel zal de besteldienst voor levensmiddelen onder de naam Allyouneed Fresh worden gecontinueerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement