Alibaba neemt belang in koerier STO Express

pakketvervoer

De Chinese webgigant Alibaba heeft voor een bedrag van 700 miljoen dollar een belang van 14% genomen in de expresvervoerder STO Express. Het bedrijf wordt gezien als een van de grootste koeriers van China.

Alibaba verwerft de aandelen indirect door een belang van 49% te nemen in een van de aandeelhouders van STO Express. Deze aandeelhouder heeft een belang van in totaal bijna 30% in STO Express, meldt persbureau Reuters.

Inkopen

Alibaba is de laatste tijd bezig zich in te kopen bij diverse koeriersbedrijven in China om meer grip te krijgen op het fysieke pakketvervoer in het land. Het gaat daarbij om minderheidsbelangen in YTO Expres Group, Best Inc en ZTO Express.

Alibaba neemt belang in koerier STO Express | NT

Alibaba neemt belang in koerier STO Express

pakketvervoer

De Chinese webgigant Alibaba heeft voor een bedrag van 700 miljoen dollar een belang van 14% genomen in de expresvervoerder STO Express. Het bedrijf wordt gezien als een van de grootste koeriers van China.

Alibaba verwerft de aandelen indirect door een belang van 49% te nemen in een van de aandeelhouders van STO Express. Deze aandeelhouder heeft een belang van in totaal bijna 30% in STO Express, meldt persbureau Reuters.

Inkopen

Alibaba is de laatste tijd bezig zich in te kopen bij diverse koeriersbedrijven in China om meer grip te krijgen op het fysieke pakketvervoer in het land. Het gaat daarbij om minderheidsbelangen in YTO Expres Group, Best Inc en ZTO Express.