Daarbij zal Ebay vanaf eind van deze maand het versturen van pakketten via de grote Amerikaanse expresvervoerder direct aanprijzen op haar site voor klanten en verkopers. ‘De klanten verwachten dat de bestellingen snel en zo betrouwbaar mogelijk worden bezorgd. Daarom komt deze samenwerking met UPS op een kritisch juist moment’, aldus Marni Levine, Vice President verkoop van Ebay.

Besparingen

In het kader van de samenwerking zijn de twee partijen verder overeengekomen details van de bestellingen, klantinformatie, het printen van de bezorgingsbon en het track & tracing van de zendingen centraal aan te pakken. Dat komt er in de praktijk op neer dat UPS die gaat overnemen.  Volgens Ebay levert de overeenkomst tijdwinst en besparingen op voor de online-ondernemers die gebruikmaken van het platform.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement