Sinds de lockdown wordt er extreem veel online besteld, waardoor er ook meer pakketpunten nodig zijn om de toegenomen vraag aan te kunnen. Hema en DHL werken al langere tijd samen om de online leveringen naar de klant te brengen.

De extra pakketpunten moeten er volgens DHL toe bijdragen dat de komende maanden thuisbezorgingen soepel verlopen. Behalve de 250 winkels die vanaf aanstaande vrijdag toegankelijk zijn als pakketpunt is de verwachting dat de komende weken meer vestigingen van Hema worden aangesloten bij dit initiatief. Hema heeft in totaal 550 winkels in Nederland.

Bij de pakketpunten kunnen uitsluitend pakketten van DHL opgehaald of ingeleverd worden. De vestigingen van Hema zijn gedurende de lockdown niet toegankelijk om andere artikelen te kopen. Hema en DHL zijn voornemens om de service in de winkels voort te zetten als de winkels weer geopend zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement