Opnieuw een Zhen Hua in problemen

Het kraanschip Zhen Hua 23 slaat in de storm los in de haven van Felixstowe. Een kraan op het schip ramt een containerkraan op de kade van de Landguard Terminal. Die kraan stort vervolgens in en trekt een tweede in zijn val mee.

zhen huazhen huazhen huazhen huazhen huazhen hua 23

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Opnieuw een Zhen Hua in problemen | NT

Opnieuw een Zhen Hua in problemen

Het kraanschip Zhen Hua 23 slaat in de storm los in de haven van Felixstowe. Een kraan op het schip ramt een containerkraan op de kade van de Landguard Terminal. Die kraan stort vervolgens in en trekt een tweede in zijn val mee.

zhen huazhen huazhen huazhen huazhen huazhen hua 23

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement