Zumwinkel hoeft niet achter tralies

Klaus Zumwinkel, de wegens belastingfraude aangeklaagde oud-topman van Deutsche Post, hoeft niet naar de gevangenis. Zijn verdedigers hebben een akkoord gesloten met het openbaar ministerie. Op grond daarvan krijgt Zumwinkel hooguit twee jaar huisarrest op voorwaarde dat hij een volledige bekentenis aflegt. Dat althans weet het Handelsblatt te melden. Zumwinkel wordt ervan verdacht een grote som geld in het geheim op een rekening in Liechtenstein te hebben gestald.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Zumwinkel hoeft niet achter tralies | NT

Zumwinkel hoeft niet achter tralies

Klaus Zumwinkel, de wegens belastingfraude aangeklaagde oud-topman van Deutsche Post, hoeft niet naar de gevangenis. Zijn verdedigers hebben een akkoord gesloten met het openbaar ministerie. Op grond daarvan krijgt Zumwinkel hooguit twee jaar huisarrest op voorwaarde dat hij een volledige bekentenis aflegt. Dat althans weet het Handelsblatt te melden. Zumwinkel wordt ervan verdacht een grote som geld in het geheim op een rekening in Liechtenstein te hebben gestald.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement